Terveystyyny

Duqem-tyyny

Anatomisesti oikein muotoiltu ja säädettävissä

Duqem-terveystyyny on yksilöllisesti säädettävä tyyny, joka sopii kaikkiin nukkuma-asentoihin. Anatomisen muotoilun vuoksi tyyny tukee päätä sekä niskanseutua, jolloin kaularanka on aina oikeassa lepoasennossa.

Tyynyn päällismateriaali on ihoystävällistä, hengittävää ja hiostamatonta erikoistekstiiliä, joka tekee pölypunkeille epäsuotuisat olosuhteet. Tyynyn täyte on erikoiskantavaa ja irtonaista polyesterpallokuitua, joka kestää hyvin käyttöä ja pesua.

Duqem-tyyny sopii kaikenikäisille ja -kokoisille nukkujille. Se käy myös allergiaa sairastaville. Erillistä hygieniasuojaa ei tarvita.

Nyt saat kyseiset Dugem-terveystyynyt minulta hoitolastani. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla ja tule hakemaan omasi. Mikäli haluat, niin minulta saat myös kyseisen tyynyn koekäyttöön muutamaksi päiväksi, jonka jälkeen voit tehdä ostopäätöksen.

Tyynyn hinta hoitolasta noudettuna. 90,- kpl

Dugem-terveystyynyn tilaus tästä

Yhteystiedot

Syväraumankatu 18
26100 RAUMA
haapio.tero@suomi24.fi

Ajanvaraus: Ma-Pe 8.00-18.00. Ajan voit varata soittamalla/tekstiviestillä numerosta 040-9625520 tai sähköpostilla. Aikoja toisinaan saatavana iltaisin ja lauantaisin. Hoitojen peruutukset viimeistään vuorokausi ennen varattua aikaa! Saman päivän peruutuksista peritään täysi hoitohinta!